2. 4. 2016.

#AprilPhotoChallenge

   Pozdrav svima, nadam se da kvalitetno provodite ove divne sunčane dane. Ja sam bolesna i koristim ovo vreme da pročitam knjigu i budem aktivna na društvenim mrežama. A napolje, svež vazduh,sunčani dani? Pa ovih dana se odlično slažem sa širokom pidžamom i udobnim krevetom. :)

 


   Odlučila sam da ovog meseca radim photo challenge na instagramu(i potrudiću se da istrajem svih 30 dana). Ukoliko me ne pratite možete me zapratiti @dadakristina ili klikom ovde.   Moram da preporučim svima knjigu koju vidite na prethodnoj fotografiji(da, mnogo sam počela da fotkam sa novim aparatom, zarazila sam se, #day2 instagram challenge). Verujem da je većina vas pročitala ovu knjigu, ali za one koji nemaju vremena, kao što nemam ja, prvom prilikom kad ugrabe malo preporučujem da uzmu knjigu. Ja je nisam ispustila iz ruku, pročitala sam je u jednom dahu(pa skoro pročitala, jos 20ak stranica).
   Jel znate onaj osećaj kada se toliko udubite u knjigu i naježite jer osećate da se nalazite na mestu junaka? A onda morate da prekrijete rukom stranicu kako ne bi preskočili nekoliko redova samo da bi što pre pročitali šta će to da se dogodi? Garantujem da ćete se naježiti više puta uz ovu knjigu!

   #day1 instagram challenge i fotografija sa mora(septembar 2015).


Da li ste vi spremni za jedan challenge? Ukoliko jeste predlažem da odmah uradite screenshot i objavite na svom instagram profilu :) 

Želim vam divan vikend!
PS-da li još neko provodi svoj u krevetu ili sam ja jedina??

4 коментара:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...