11. 6. 2017.

Opuštena nedelja, i novi planer

   Ah, nedelja, slobodan dan. Jedini dan kada mogu da se pogledam u ogledalo i da se opušteno nasmešim sebi. Ove nedelje to nisam mogla, nakon teške intervencije izgledam kao da sam pre 5 dana bila u ringu a ne kod stomatologa. Ali, da se vratimo na nedelju?
   Ah, nedelja, jedini dan kada me ne budi alarm. Dan kada mogu da leškarim, da odgledam dve ili tri epizode serije, da kafu pijuckam lagano i zaista uživam.


   Mogu li da napišem koliko me ovo pisanje zapravo opušta? Uživam dok nameštam nekoliko stvarčica za fotkanje za blog, volim da pišem, uhvatim sebe kako se smeškam dok gledam u stranu u potrazi za narednom rečenicom. 

   Imam osećaj da samo ja čitam svoj blog i uživam u ovome, jedino mesto gde me zapravo nije briga kako će me ko shvatiti, kako će ko reagovati na moj post. Ponekad previše brinem. Previše obraćam pažnju na druge ljude. 

Rešila sam da uvedem neke male promene.




   U to ime pozdravimo moj novi planer/dnevnik! Znam, znam, roze je, piše Paris, ima cvetiće, leptiriće... Prelep je. Kao što želim da bude moj život, ali ne samo nedeljom. Posao na prvom mestu, porodica na drugom, ljubav na trećem, društvo na četvrtom, obaveze, novac, stotine mesta prazno pa onda JA. I to u nedelju. I to svake treće nedelje(poslednjih godinu dana).    Menjam listu prioriteta, na prvom mestu smo ja i moje zdravlje.



   Neću više uz uzdah da posetim svoj blog i osetim tu duboku tugu jer nemam vremena za njega. Blog se penje na novu listu prioriteta. U to ime pozdravimo šolju Minionsa ♥    Lepo sam popričala sa dragim na kafi juče(dokaz slika ispod) da mi je potrebno neko vreme za moju ljubav na internetu. Dobila sam potpunu podršku i reči hvale.
 



   Izjavljujem ljubav svom blogu i nastavljam da radim na njemu ♥

6 коментара:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...