13. 5. 2018.

GlamBox

   Zdravo svima, hvala što ste posetili moj blog . Kao što sam vam pisala na Instagramu blog je na maloj pauzi jer nemam vremena za fotkanje i pisanje. Jako sam srećna i zahvalna kada pogledam preglede iako blog nije aktivan. Hvala na svim porukama i podršci. Tu su fotke proizvoda koje sam dobila u GlamBoxu. Ovo su proizvodi od pre 3 meseca.






1. Sapun od kamiljeg mleka - sapun sam potrošila odavno, koristila sam ga za lice, nakon skidanja sminke obavezno operem lice sapunom i vodom, ovaj sapun sam koristila upravo za to. Blag je, lepo opere lice, nisam imala problema dok sam ga koristila, najviše mi se dopada to što ne zategne kožu kao drugi sapuni. 


2. FIT me puder je savršen, kupila sam svoju bočicu, ali svetliju nijansu, savršena je teksutra, lako se nanosi i stoji ceo dan. Prvo sam nanosila četkicom za puder, ali to ne preporučujem, ostaju tragovi kako nanosite i onda lice bude šareno. Tapkanje beauty blenderom je mnogo bolje, koža lepo upije i nema šarenila. 


3. Četkicu za zube sam dala bratu, paste nisam još uvek koristila.


4. Bioten anticelulit gel sam koristila nekoliko dana, nisam primetila neku razliku, ali nisam bila ni redovna, iskreno. Nemam tu naviku da mažem telo, jedino dobro kod ovog gela je što kada ga namažete možete da se obučete već posle nekoliko minuta. 




5. Što se tiče ovih proizvoda iskoristila sam ih odmah, mada mi je bilo malo za moju dugu i gustu kostu, čula sam samo pohvale za ove proizvode ali ih nisam kupila nikada, rezultat je izuzetno sjajna kosa, mekana i laka za raščešljavanje. 





Moji linkovi:
Snapchat: dada-kristina


BUSINESS EMAIL- kristina.vujnovic94@gmail.com

13 коментара:

  1. Bas sam se iznenadila kako nema batist suhi sampon, znam da je jako cesto bio haha. Drago mi je zbog tebe i tvog bloga 😊
    Ja nisam koristila niti jedan od ovih proizvoda, ali mi se dopada ovaj sapun, mozda njega isprobam, mada ne koristim bas sapune za lice, bas zbog toga zatezanja, a isusuju mi kozu 😊

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mila ♥
      Slobodno probaj ovaj sapun, nećeš imati problem sa zategnutom kožom ♥

      Избриши
  2. Čula sam dosta dobrih recenzija za Fit me puder, ali se zbog onih loših nisam usudila isprobati. Imam osjetljivo lice, a čula sam da je nekima izazvao haos na licu. Drago mi je da si ti jedna od ovih kojima odgovara jer ga svi hvale. Ja sam još uvijek u potrazi za svojim idealnim. Super post inače :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga Mirela, meni je puder fenomenalan, moja koža je normalna, ima nekada reakvije na proizvode koji joj ne odgovaraju, ali to su uglavnom kreme koje su prejake. :) ♥

      Избриши
  3. Čini se da je ovaj glam box paket divan, baš si zanimljive proizvode dobila

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  4. I have no words! This is such a beautiful look! I so badly need you dress and shoes <3 Lovely post! <3
    Color changing mugs

    ОдговориИзбриши
  5. Wow, great items, like it so much! Lovely!
    Fantastic review. Enjoy in day! ♥
    Visit my Website: personalized clocks with photo

    ОдговориИзбриши
  6. Zanimljiv post, takođe i proizvodi. Zanima me taj anticelulit gel. :)

    Napisala sam novi post, pa ako te zanima, pogledaj https://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/06/put-putuje-poklon-d.html :)

    ОдговориИзбриши
  7. Trebate li hitan kredit?

    Ja sam pojedinac financijskih stručnjaka koji vam mogu odobriti kredit u rasponu od 5.000 do 2.000.000 € po stopi od 2% godišnje za svaku osobu koja je može vratiti i uz uvjete koji će vam olakšati život. Ovo su područja u kojima vam mogu pomoći:

    * Osobni kredit
    * Hipotekarni kredit
    * Ulaganje
    * Automobilski kredit

    Vaša banka odbija dati kredit ili ne možete posuditi zajam privatnom zajmodavcu jer nemate fiksni posao ili imate projekt, a potrebno vam je financiranje, loš kredit ili trebate novac za plaćanje računa, ili vam je potrebna sredstva za ulaganje u vaše poslovanje? Ja sam rješenje vaših problema i uvjeti su mi povoljni. Osoba koja nije ozbiljna mora se suzdržati!

    Kontaktirajte me samo putem e-maila: mariadiosperez@gmail.com

    ОдговориИзбриши



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...