22. 8. 2015.

Room inspiration

    Još jedan inspirativni post. Trebalo bi da renoviramo sobe. U našem slučaju to podrazumeva krečenje i menjanje rasporeda. Ali ja sam naravno gledala fotke raznih spavaćih soba na internetu. Pa evo da podelim sa vama ideje koje se meni dopadaju.

 

    Kao prvo i osnovno dopada mi se kada je sve belo. Prva greška koju sam napravila je sto je u mojoj sobi sve roze. Nameštaj za moju sobu je pravljen po meri kada sam imala 14-15 godina. Tada sam bila zaljubljena u tu boju. Najnežnija roze ili kako je još zovu boja kajsije. Kao što vidite ukusi se menjaju.

 Sledeće sto mi se dopada su beli ramovi za slike. Mnogo volim cveće(a koja devojka ne voli) pogotovo roze. Leti na mom radnom stolu obavezno imam bar 3 ruže, volim da udjem u sobu i osetim taj blag miris. Ali da se vratimo na ramove, vidite ovaj u sredini, zar nije divan?


    E ovo mi je velika želja, da imam veću sobu sigurno bih imala ovako nešto kao detalj. Mnogo mi se dopada kada su ovako stvari izložene u sobi, čisto da se vide, a i korisno je da ponekad okačite nešto.

    Polica sa knjigama, imam već dve u sobi, ali i pun tavan knjiga koje treba negde složiti. Ali gde? Još jedna želja-da imam jednu sobu, sva 4 zida da budu od plafona do poda u knjigama i samo jedna stolica i lampa u sredini.

 

 

    Stočić pored kreveta-još jedna želja. Pitam se kako je to kad vam se prispava i samo pružite ruku da ostavite knjigu i ugasite svetlo. Ja moram svaki put da ustanem, a onda se već rasanim.

 

 

    A kako vam ovo izgleda? Jedan ugao samo za uživanje. Stočić, cveće, omiljena knjiga, možda još neka lampa i sveća. Milina.

 

 

   Nadam se da vam se ovaj post dopada koliko i prethodni. Šaljite mi mailove, ostavite komentar, čitam sve vaše komentare i drago mi je kada mi pišete i na FB stranicu, trudim se da odgovorim svima. 

12 коментара:

  1. Predivne ideje,odlicno si napisala ovaj post...zelim da se u mojoj sobi nalazi sve ono sto si ispricala...hvala na ovako savrsenom postu <333

    tijanaqueenoffashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Great post and amazing inspirations, I love to read this blog, thanks for sharing!!!

    xxx

    www.noragouma.com

    ОдговориИзбриши
  3. Čim samo ovo pročitala dobila sam neku inspiraciju da uzmem i sredim malo stvari u svojoj sobi ☺♥♥ Sjajno !

    http://janacornerfashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post! :)♥

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Bas je divno..
    Opsednuta sam belim sobama i ceznem za istom..hehe
    jananikolic.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Super post, jako mi se sviđa kako je dekorirano. :) Ako želiš pogledaj moj blog i ako ti se sviđa stisni follow, hvala unaprijed. :) <3 http://fdiarybyz.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. I was looking for new blogs to read and stopped by yours.. It is really great blog! Beautiful pictures and interesting text! Do you want to follow each other? Let me know on my blog :)

    http://itsmeieva.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман27.8.15. 15:41

    Beautiful inspiration! I'm your new follower # 32 if you want to come on my blog ^ - ^

    www.beautywithterri.blogspot.it

    ОдговориИзбриши
  9. Ideje su odlične. Ja neke od njih takođe želim u svojoj sobi, a što se tiče tvoje roze sobe, nemoj da se nerviraš oko toga. Na kraju krajeva, to je tvoja tinejdžerska soba, kada se budeš udala imaćeš novu sobu gde ćeš moći da je urediš skroz belu tj. onako kako poželiš. :)

    jasminadi.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Predobre su ideje i moraću neke da primenim :D I imam isti problem sa rozom sobom koja mi trenutno tako ide na živce da to nije normalno :D Ako želiš pogledaj moj blog i ako ti se sviđa stisni follow, hvala unapred. :) <3

    ОдговориИзбриши
  11. Ove slike su prelepeee! Moja soba je crveo bela,ali sada mislim da sam trebala da izaberem ipak roze umesto crvene! :)

    BebaGottel | Instagram | Facebook

    ОдговориИзбриши
  12. I love the post! Everything looks amazing! Do you want to follow each other?:) http://livinlikeaileen.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...