1. 10. 2015.

September favorites

   Septembar je tako brzo prošao. Nisam imala mnogo vremena za sebe,verujem da me razumete jer svima kreću obaveze u septembru. Škola, fakultet, više posla.. Spremila sam moje favorite, pa da ne dužim..

Kao najveći favorit Syoss šampon i regenerator-dopada mi se zato što je pun sitnih šljokica koje ostaju na kosi jako dugo.




Kao što znate moja kosa je farbana i oštećena, ali ja moram da je peglam svaki dan da bi bila lepa, počela sam da koristim još jedan Syoss proizvod, naprskam na kosu pre peglanja i za mesec dana se vidi razlika,štiti kosu od toplote.



Puder koji preporučujem svima, ne košta mnogo a stvarno je odličan. Koža ga lako upije, ne ostaje na garderobi, nije mnogo jak i odgovara svakom tipu kože.



Ovaj tester sam dobila u Liliju prilikom poslednje kupovine, to je podloga, namaže se na lice pre pudera i primetila sam da lakse skidam šminku, lice mi je čisto, nema više bubuljica.



I nešto što sam probala tek sada i uopšte mi nije jasno zašto to nisam ranije uradila! Imam problem ceo život, moje obrve su jako tamne i nikada nisam mogla da nadjem olovku koja mi odgovara i kojom bih mogla da ih nacrtam a da ne izgledam kako da sam to uradila kreonom! A onda sam uzela svoje stare senke za oči i najtamnijom, koju nikada nisam koristila, popunila rupe i napravila oblik obrva koji želim upravo ovom četkicom. I od tada samo to i radim. Crtanje obrva senkom za oči, ja sam definitivno ZA!

10 коментара:

  1. great post
    Would you like to follow each other on GFC and facebook?
    let me know and I follow back!
    http://www.mosaictrends.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Divan post! :)
    If you follow me, I'll follow you back. Just let me know.
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post. Meni je taj šampon veoma jak, doslovno rečeno sprži mi teme :)

    Pogledajte moj blog, učlanite se, uzvratiću :)
    http://dejzi23.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. obožavam šljokice <3 ;) ni ja nisam mogla pronaći olovku za obrve koja bi mi odgovarala ...

    ОдговориИзбриши
  5. Dobra ideja za obrve, probaj essence olovku za obrve.Postoje razne nijanse :)

    ОдговориИзбриши
  6. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jako zanimljiv post,pogotovo ovo zadnje,ja sam isto ZA jer i ja imam jako tamne,ali imam isto tako slicno jedno sjenilo tamno koje ne koristim za oci nego za obrve :) Inace ovaj regenerator mi izgleda primamljivo hahah,cim si spomenula sljokicee mm,i jos jedna stvar,ovo sto stiti od toplote,koliko otprilike kosta,razmatram da ga uzmem kad si ga vec spomenula hh jer i ja cesto peglam kosu pa mi mi mozda cak dobro i dosao :D
      Usput...zar je vec prosao 9. mjesec :O :OO prebrzoo stvarno,prebrzoo haha

      Imam novi post na blogu,radi se o #OOTD pa pogledaj ako stignes <3
      http://beautyshapes3.blogspot.hr

      Избриши
  7. Od syossa mi je jedino dobar sprej za zaštitu od topline, davno sam isprobala njihove šampone i odlučila da više nikad njihovi šamponi, ali moram priznati da su me zainteresirale ove šljokice :D

    ОдговориИзбриши
  8. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...