12. 5. 2016.

New desk


Pozdrav svima! I upravo je 100 pratilaca na mom blogu! 100!! :D Ne mogu da vam opišem koliko sam srećna! Kada sam videla prvo sam se osmehnula od uva do uva, zatim sam počela da skačem po sobi i kada sam završila sa skakanjem,evo, pišem vama.. Hvala vam mnogo! Presrećna sam! Stvarno se trudim i drago mi je da to primećujete!


Hello everyone! I had just 100 followers on my blog! 100 !! :D I can not tell you how happy I am! When I saw the first I smiled from ear to ear, and then I started jumping around the room, and when I finished jumping, here I am writing to you.. Thank you very much! I am thrilled! I'm really trying and I am glad you notice that!





A sada, što se tiče ovog posta, želela sam da vam pokažem stočić koji sam tražila. Želela sam na nečemu da fotografišem za blog, nisam želela da bude čisto belo, zvog toga ima sive linije. Znam da mi se ne uklapa uz sobu, veoma mi je nezgodno i zapravo smeta mi u sobi, ali sve za blog, navićiću se. :) Da li vam se dopada? U prethodnom postu ste mogli da vidite slike na stočiću.


Now, as for this post, I wanted to show you table I bought. I wanted to photograph on something for the blog, I wanted to be pure white, zvog addition has gray lines. I know that it do not fit with the room, I find it very inconvenient and does bother me in the room, but all of the blog I'll get used to it. :) Do you like it? In the previous post you could see images on the table.




7 коментара:

  1. Odlican stolic, i ja neko vrijeme razmisljam da renorviram sobu pa mi je ovo odlicna inspiracija :)

    http://dzannica.blogspot.ba/ xx

    ОдговориИзбриши
  2. Super stocic, lepo si se setila, sluzice te sigurno :D <3 Fashion Lover

    ОдговориИзбриши
  3. Sto odlično izgleda, jedva čekam da vidim slike uslikane na njemu. :) <33

    In my heart

    ОдговориИзбриши
  4. Bas volim svetle boje za sobu :D a meni je namestaj uglavnom tamniji :/

    www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Nice table, I love the color, thank you for sharing!!!

    xxx

    www.noragouma.com

    ОдговориИзбриши
  6. Your nails caught more attention than your desk! haha have a nice day ahead!

    Stay in Style
    Karen @ Lookbook Store Blogspot

    ОдговориИзбриши



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...