24. 6. 2018.

Junski favoriti ♥

   Junski favoriti su tu :)






Najveći favorit su mi čajnik i šoljica, nakon filma ''Lepotica i zver'' zaista sam ih želela, ali nisam ih nigde našla kod nas. Onda mi je slučajno na Instagramu iskočila slika i tako sam došla do devojke koja može da nabavi. Sve što vam treba iz Primarka možete pronaći kod @maraprimark.



Koristila sam tri micelarne vode i omiljena mi je Bioten, najbolje skida ono što ostane od šminke. Koristim je uveče, čak i kada nisam naminkana, pred spavanje obavežno očistim lice pa onda stavim kremu.

Kao dnevnu kremu koristim Anew koju možete naručiti u Avonu. Lice mi je sveže, krema je lagana, moja koža je brzo upije. Jedna od retkih jakih krema od koje mi se ne iritira koža, a pristupačna.





Summer spice krema za ruke, fenomenalno miriše, dobila sam je u kutiji GlamBoxa, ne znam gde ima da se kupi. Jedina mana je što se ne suši brzo pa je ne koristim preko dana ili na poslu. Baby lips, primetila sam da ovaj najviše koristim leti.



Ovu kutiju za sočiva sam dobila, nisam je našla nigde. Preslatka je, uvek je nosim sa sobom i imam sve što mi je potrebno za sočiva tu.
Svi već znaju da sam luda za malcima?
Pa tako i četkica za zube je došla do mene, preslatka je, ima da se kupi u Liliju.



Moji linkovi:
Snapchat: dada-kristina

BUSINESS EMAIL- kristina.vujnovic94@gmail.com

14 коментара:

  1. Mnogo mi se dopadaju tvoji favoriti. Jako su simpatični, ali i meni se najviše sviđa ova šoljica i čajnik. Predivni su, a baš i u ovom trenutku gledam divan film "Ljepotica i zvijer" ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Soljica i cajnik su preslatki-svakako sam planirala da ih nabavim sada znam i gde! Sjajan post draga :)

    Novi post-> https://sweet16blackpoetry.blogspot.com/2018/06/cala-product-makeup-brush-set.html

    ОдговориИзбриши
  3. Jooj *O* i meni su čajnik i šoljica najljepši preslatkoo, ostale proizvode (barem većinu) sam koristila i bili su mi dobri

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  4. Divni su ti favoriti :) ali cajnik i soljica dominiraju <3 meni su bas zelja, jedva cekam da i ja nabavim svoje :)

    ОдговориИзбриши
  5. Favoriti su ti odlični, ali iskreno, najviše mi se sviđaju čajanka i šolja. :) Odavno ih želim. :)

    Napisala sam novi post, pa ako te zanima, pogledaj https://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/07/bk2018-6-dan-povorka-3-obavestenje.html :)

    ОдговориИзбриши
  6. Odlicni favoriti , zapratila sam te , ako zelis mozes mi uzvratiti

    www.makeyourfashionchoice.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. I really loved reading your blog. I also found
    your posts very interesting. In fact after reading, I had to go show it to my
    friend and he ejoyed it as well!

    Pen drive for Diwali Gifts

    ОдговориИзбриши
  8. Trebate li hitan kredit?

    Ja sam pojedinac financijskih stručnjaka koji vam mogu odobriti kredit u rasponu od 5.000 do 2.000.000 € po stopi od 2% godišnje za svaku osobu koja je može vratiti i uz uvjete koji će vam olakšati život. Ovo su područja u kojima vam mogu pomoći:

    * Osobni kredit
    * Hipotekarni kredit
    * Ulaganje
    * Automobilski kredit

    Vaša banka odbija dati kredit ili ne možete posuditi zajam privatnom zajmodavcu jer nemate fiksni posao ili imate projekt, a potrebno vam je financiranje, loš kredit ili trebate novac za plaćanje računa, ili vam je potrebna sredstva za ulaganje u vaše poslovanje? Ja sam rješenje vaših problema i uvjeti su mi povoljni. Osoba koja nije ozbiljna mora se suzdržati!

    Kontaktirajte me samo putem e-maila: mariadiosperez@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  9. Trebate li hitnu praznu bankomatnu karticu za rješavanje svojih financijskih potreba i želim samo reći svijetu svoje iskustvo sa svima. Otkrio sam tipa sjeckanja po imenu Mike. stvarno je dobar u onome što radi, raspitao sam se o BLANK ATM kartici. ako djeluje ili čak postoji, tada sam ga isprobao i pitao za karticu i slažem se s njihovim uvjetima i odredbama. tri dana kasnije primio sam svoju karticu i isprobao je s najbližim bankomatom koji mi je bio blizu, na moje najveće iznenađenje djelovalo je poput magije. uspio sam povući do 4000 dolara. Ovo je bio nevjerojatan i najsretniji dan u mom životu. nema ATM strojeva, ovaj BLANK ATM KARTICA NE MOŽE prodrijeti u nju jer je programirana raznim alatima i softverom. Samo sam osjećao da bi ovo moglo pomoći onima od nas kojima je potrebna financijska stabilnost. Kartica mi je zaista promijenila život. ako ih želite kontaktirati, OVDJE je e-mail: blankatm156@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  10. Moje svjedočanstvo Zdravo svima
    Ovdje sam da svjedočim kako sam dobio zajam od kreditno-kreditnih institucija nakon što sam se nekoliko puta obraćao raznim kreditorima koji su obećavali pomoći, ali mi nikada nisu dali zajam. Sve dok me prijatelj nije upoznao sa kreditno-kreditnim institucijama i obećao da će mi pomoći i zaista su uradili ono što su obećali bez ikakvog odlaganja. Nikada nisam mislio da još uvijek postoje pouzdani kreditori dok nisam upoznao kreditne institucije, koje su zaista pomogle sa zajmom od 13.000 eura i promijenile moje uvjerenje. Ne znam da li vam je na bilo koji način potreban pravi i hitan zajam, slobodno kontaktirajte kreditne institucije putem e-pošte: loancreditinstitutions00@yahoo.com
    Whatsapp broj:+393512640785 ili : +393509313766
    ili :+393512114999.
    email: loancreditinstitutions00@gmail.com

    ОдговориИзбриши



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...